miércoles, 5 de diciembre de 2007

"far west"


Els dies passaven amb molta tranquilitat a San Pedro, pero finalment vam passar a l'acció. Vam decidir que pujar al volcá San Pedro potser era massa tenint en compte que no estem gaire en forma, així que ens vam decantar per fer una senzilla ruta a cavall pels voltants del poble. Cap a les 10 del matí va arribar el guia amb dos cavalls al darrera. Un de blanc i un de marró: jo agafo al marró, l'Andres el blanc... Al principi molt bé, pero aquells cavalls ens quedaven una mica petits... un no sabia si pujar-hi al damunt o agafar l'animal en brasos!! El cas es que vam anar tirant tranquilament, el problema va venir quan de tornada, els cavalls es van animar, i després de fer-los galopar una mica; el cavall de l'Andrés es va animar encara més i volia galopar i galopar... Quina bestia!! semblava el far west, i sino, mireu el video... el problema va venir a l'endemá... agulletes!!

Feia temps que no montava a cavall, va estar bé, pero el veritable repte encara estava per venir... allá ens esperava, majestuós, el gran volcá San Pedro... (ho aconseguirem? fracassarem?...ho sabreu a la próxima entrada...)

4 comentarios:

sergicollnin dijo...

perdoneu, el video no ha volgut pujar al youtube... la tecnologia te aquestes coses...seguiré intentant...

Anónimo dijo...

Exigimos que no se vulnere el derecho a la información de esta manera tan vil. Exigimos el video montando a la Jaca Paca ¡YA! Podríais hacerlo como el del anuncio de la Marlboro, ¿no?

Salud

Holy Cuteness dijo...

Beautiful picture...

maria dijo...

Que ganas de ver el video del volcaaannn!!!!! Besos