viernes, 14 de diciembre de 2007

¿artesania?


La baixada del volcà ens va deixar un parell o tres de dies a l'hamaca... per sort, i com ha dit l'Andres, la Tomasa i l'Eduardo van apareixer a l'hostal i per fi teniem companyia!! Aquesta parella de chilens; que aprofito per saludar:"Hola chicos como estan? Les mando un abrazo muy fuerte!!" Ens van despertar una nova inquietut: l'artesania. Si, aixi que passen els dies, els euros van desapareixent, i potser l'artesania ens permet que el viatge sigui una mica més econòmic... Sigui com sigui, l'artesania no es una cosa fàcil, i això ens frena una mica. Finalment acabaren els nostres dies a San Pedro i pujarem a un micro que anava cap a la ciutat d'Antigua. Una nova senyal; al micro coneixem a en David, que també aprofito per saludar: "Hola tio! Que tal? Creo que ya debes estar por Canyellas, no??" Un toledano afincat a Canyelles, molt a prop de Vilanova i la Geltrú. En David, havia apres a treballar el fil encerat a San Pedro, i com a bon principiant va voler compartir els seus coneixements amb uns altres principiants com nosaltres. Allotjats al Black Cat d'Antigua, comprarem fil encerat i unes quantes boles, amb això i l'ajuda d'en David vam començar a fer artesania!!!
L'estada al Black Cat hagués sigut un desastre si no fos per la presencia d'en David, l'Steven (de Bèlgica): "Hola Steven! How are you?" Que per a nosaltres sempre serà "el pequeño Kurt Cobain" i l'Ariel i la Gabriela, una parella de mendozanos (Argentina)amb qui vam passar una bona vetllada. "Chicos: cúidense mucho, nos vemos en Mendoza!! por cierto; a que no es tan dificil el català?? jejejeje"
Antigua potser ha sigut un punt d'inflexió en el nostre viatge: Seguirem amb l'artesania? Apendrem a fer alguna cosa que valgui la pena? i el més important: aconseguirem vendre algu?? Les respostes a aquestes preguntes i moltes coses més, en les pròximes entrades! No us les perdeu!!

No hay comentarios: