viernes, 9 de noviembre de 2007

ruïnes maya a Palenque




Després de passar la última nit a "la finka", on hem conegut gent fantàstica: el Checo, la Edith, el Turu i la Irene, el Renault, el Philip, en Carlos i el Joaquin, els suïssos (que acaben un viatge molt semblant al nostre pero de sud a nort), la Rita, etc. hem marxat amb la Patri cap a Palenque. Pero per el camí vam parar a les cascades de Agua Azul i les de Misol-ha, llocs ideals per anar a passar el dia i banyar-se una mica... Despres vam visitar les ruines de Palenque, antiga ciutat maya... que podeu veure a la foto... finalment ens hem instal.lat a El Panchan, una zona natural on hi han llocs per allotjar-te en cabanya i hamaca, el lloc es molt guapo... a la tarda va arribar la Rita i es va allotjar amb nosaltres. Al vespre vam estar de conversa amb els veïns de cabanya, un matrimoni de puta mare que tenen un restaurant a Puerto Morelos (Quintana Roo) i una emisora de radio per internet "radiopirata", és possible que passem a saludar-los quan anem a la costa del Carib!! I de moment res més, ara comencem la ruta pel Yucatan, primera estació: Mérida, i despres ja veurem... Avui la Patri ha marxat cap a San Cristobal; ha sigut un plaer Patri, sort i fins la pròxima!! A la foto de baix es veu la cabanya on hem passat la nit, mola eh?!

2 comentarios:

la fabula de la princesa y la rana peluda dijo...

Ei! Ja us tenim fitxats, per poder intercanviar experiencies en els nostres viatges, fins que ens puguem tornar a trobar un altre cop a casa. K us vagi tot molt be, bona sort i cuideu-vos!!! Ens mantenim en contacte!
Turu i Irene

Anónimo dijo...

"La cabañita de la selva" està bé, però segur que deu haver-hi uns mosquits com a punys...

Sobre la visita a l'església (l'article m'ha agradat molt) et recordo que a l'Europa pre-medieval, els pagans van ser cristianitzats de la mateixa manera i ¿quina de les dues o tres o quatre formes d'entendre el cristianisme és la correcta? Possiblement i certament, cap. La diferencia es que els pagans europeus no van tenir turistes. S'ha de mirar com una performance o com una representació teatral, amb respecte pel que mira cap el que és mirat. Si això és "un_pasen_y_vean_y_tiren_cacahuetes" la culpa llavors és nostra, a causa de la nostra consciència occidentalista de merda.

Modèstia a part... :)

Salut i gràcies per les fotos. És un material molt bo. Em feu enveja... ;(

*Europeu decadent*