jueves, 25 de octubre de 2007

tranquilitat a Oaxaca





Sí, vam passar la nit en un bus que ens va portar fins a Oaxaca, al sud-est. Vam arribar a les 7 del matí a l'estació de bus i després de beure cafe, un taxi ens va portar al centre per 30 pesos (2 euros). Però no haviem dormit gaire, així que vam anar a una "posada" a deixar les bosses i dormir una mica. Però abans; no vam resistir la temptació de probar el plat estrella de Oaxaca: els "chapulines", si si, es tracta de grills (els insectes aquests tan simpatics que no ens deixen dormir a les nits d'estiu!!) Però que ningu s'espanti, no ens estem degenerant, ni estem passant gana ni res d'això... simplement que aqui se'ls foten, i es clar, no podiem fer un lleig!! Ah, i per la nit vam estar bebent el "mezcal", que si no sou homes-homes, no us recomano pas que el probeu... es més sec i més dur que el tequila, però s'extreu de la matiexa planta: el "maguey". Per acabar el dia, una vetllada més que agradable amb música en directe... tot un luxe!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

I jo aquí, prenyada, sense prendre una trista cervesa. Bé, veig que us adapteu ràpid als costums culinaris del país. Cuideu-vos!

Anónimo dijo...

Feu-me caaaaaaaas, compte amb el que us foteuuuuuuuu. Que al mezcal li posen un cuc a l'ampolla y ves a saber com teniu l'estomac ara amb tants grills, cucs i fauna variada. Això no deu ser bó, ja t'ho dic ara.
Salut, que us fará falta.

Anónimo dijo...

macu ....m'ha afegeixo al comentari del raul com ja suposses...aprofito per dir-te que aquí se t'anyora..que en casa ja fa fred i que tornis amb el mínim de bitxos a l'estomac ..habráse visto !!
besos , besos, besos
noe