lunes, 22 de octubre de 2007

intensitat











No sabiem el perquè del nostre cansament quan vam descobrir que Ciutat de Mèxic es troba a 2.200 m per damunt del nivell del mar. Però poc a poc ens anem acostumant. Seguim fent el turista, l'altre dia vam estar a Xochimilco, que es un barri que es va anar creant a mesura que s'anava guanyant terreny al llac de Xochimilco, d'aquesta manera el barri está situat en un tramat de canals i illes que originariament eren cultivades i ara estan totalment urbanitzades. A la foto es veu com el paissatge no te res a veure amb el d'una ciutat...La mala noticia és que no vam poder veure "las luchas", perquè es va suspendre l'espectacle, però intentaré penjar més endavant unes fotos amb màscares de lluitadors!! Ah, aquests gots plens de substàncies extranyes són "pulque", una de les begudes més antigues d'amèrica, es un ferment que s'extreu del "maguey" (l'atzavara), és la mateixa planta d'on s'extreu el tequila i el mezcal, era la cervesa dels azteques!! Per cert, la foto on apareixem l'Andres, el Vicente, la Rosa i jo, és a l'interior d'un "micro" una tipus de microbus que no te rutes fixes ni itineraris concrets, la gent acaba coneixent les rutes després de 6 mesos com a mínim, els carrers de DF estan plens d'aquests trastos. Per acabar una foto de la baixada de la bandera al Zócalo cap a les 6 de la tarda... Segur que se m'obliden més coses que hem fet, però és molt difícil condensar tot el que fas en una ciutat que no et queda més remei que viure intensament. De fet, ahir a la tarda vam estar a la Feria del Libro al Zócalo, hi tocaba en directe la banda "Los de abajo" i vam veure una obra de teatre que feia el Tomás (germà d'una amiga de l'Andrés) Després vam anar tots plegats a menjar uns tacos i veure unes chelas... una gent fantàstica!! Fins la pròxima!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Compte amb el que us foteu, he he he he he he he... Apa! Què des del vell i podrit mòn encara ens enrecordem de vosaltres... Salut.
*Raül*

Anónimo dijo...

...eso es el mal de Moktezuma! si ya te lo decía yo ...ojo con invadir tierras extrajeras! cuidateme mucho por favor....noe