miércoles, 10 de octubre de 2007

encara estem al vell món

Hola a tothom, aquesta és l'entrada inaugural d'un blog que será útil per varies raons. La primera és la d'informar a familiars i amics sobre les coses que van passant en aquesta aventura que ara comença. La segona és la del diari de viatge, i la tercera, la de cultivar el nostre gust per la literatura.
Suposo que si esteu llegint això és perque ja sabeu que el pròxim dimecres 17 d'octubre, l'Andrés i jo comencem una aventura que ens portará en primer lloc a la ciutat més gran del món; Mèxic Distrito Federal, per començar un viatge a través d'amèrica central i sud fins arribar al 13 de Maig a la mítica Buenos Aires (Argentina). Ara mateix no sabria dir amb exactitud els kilòmetres que separen aquestes dues ciutats, però potser prefereixo no saber-ho. En tot cas, espero que aquest blog sigui útil per a mantenir un fil de comunicació amb vosaltres a través de les entrades i els comentaris. No us talleu, en aquest blog es pot comentar el que es vulgui!!
De moment encara estem al vell món, però ja falta poc per marxar, es moment de fer els últims preparatius per a la gran aventura panamericana!!

3 comentarios:

Xusi dijo...

Hola! Això de Sergi Poll és un error? o es que et canvies de nom per tal d'adaptar-te millor aquest nou medi?

je!je!

sergicollnin dijo...

Ei, tens l'honor de ser el primer comentarista del blog!!!
En realitat és un error, però em va caure simpàtic i he decidit deixar-ho així.

mmariola dijo...

Hola gent espero que akesta aventura sigui lo mes divertida possible i que m'os aneu informant suvint de tot el que os passe. Passeu be