martes, 8 de abril de 2008

illa del sol









Despres de la visita de Maria (gran fan del blog!!)Ha sigut un plaer haver-te conegut i saber que existeixes de veritat!! jejejej Buenu, ara que tornem a viatjar plegats, doncs vam anar tirant cap a la frontera amb Bolivia. La primera estacio: Copacabana, que no es cap platja de Brazil, sino un poblet de mala mort, que desde que existeix el turisme doncs s'ha animat una mica.Es el lloc indicat per agafar un vaixell (o algu mes petit) cap a la Illa del Sol. Alla ens vam trobar amb en Julien i plegats vam explorar la illa. Cinc centims: La Isla del Sol es una illa petita que esta al llac Titikaka. Per a la cultura inca es el lloc on Manco Capac i Mama Ocllo van iniciar el viatge cap a la fundacio de Cuzco. A mes, el nom original de la illa era Titikaka, que significa algu aixi com el Puma de pedra i per aixo li diuen aixi al llac. A la illa hi viuen unes 3000 persones que no han d'aguantar el soroll dels cotxes, perque no n'hi ha... a canvi hi han els gemecs dels ases, que s'encarreguen del transport a la illa. Esta a una altura d'entre 3600 i 4000, si fa sol et cremes, si no hi ha sol et peles de fred, es senzill. Per cert, els habitants de la illa parlen molt fluix... i s'entenen!!

5 comentarios:

No res dijo...

Es veu preciosa l'illa! Un lloc on perdre's...

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Xusi dijo...

Acollonant! quina pau viure en aquest lloc, tenen molt turisme?
bé esperem qe no!

salud...

xusi

Anónimo dijo...

que bien que estes disfrutando lugares tan maravillosos, sique conociendo y dandonos la oportunidad de conocerlos aunque sea en tu blog.

mucha suerte en tu viaje, te mando mil y un besos.

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.