sábado, 19 de abril de 2008

descans a La Paz i ... la vall de la lluna



















Doncs de la illa del Sol vam anar fins a La Paz, la capital economica i la seu del govern de Bolivia, ja que la capital historica i constitucional es la petita Sucre. Es una ciutat enorme, d'uns 6 milions d'habitants que esta situada en una vall, els carrers per tant son pujades i baixades constants. Allá ens vam allotjar a El Carretero, un lloc tranquil, economic i agradable... Una de les coses curioses que un pot fer a La Paz es visitar el famos "Mercado de Brujas" que com el seu nom indica, son uns carrers on hi han paradetes que et venen qualsevol tipus de remei. Un hi pot trobar fetus de llama (molt util per quan un ha de construir una vivenda), fulla de coca, crema de coca, tot tipus de plantes i animals, amulets i cactus san pedro tambe!! en fi...tot un mercat de bruixes... Un dia vam anar l'Andres en Julien i jo a "El valle de la Luna" que es una vall que hi ha al sud de la ciutat i que degut a la erosio i al tipus d'argila, s'han creat unes formacions molt curioses que recorden al paissatge de la lluna... i res aqui teniu unes fotos de l'excursio.

6 comentarios:

No res dijo...

Doncs es veu guapa La Paz, i també el Valle de la Luna, tot i que això no és el primer cop que ho sento... ¡Jo també vaig ser al Valle de la Luna! Però aquell era a San Juan, Argentina. En fi, es veu que n'hi ha per tot arreu de valls de la lluna... ¿on devien filmar la peli aquella del Armstrong? ¿A Argentina o a Bolívia? ¡Si veieu una bandera americana aviseu! :p

sergicollnin dijo...

jjajajajajaja, bonissim!!! si esta ple de valls de la lluna!!!

Anónimo dijo...

M'ha costat un collo i mig trobar el blog però al final ho he aconseguit, veig que t'ho estàs passant de puta mare, segueix així i disfurta del viatge.

Que vaig molt be Sergi, i molts record de la gent de Sant Jaume

Pau

Anónimo dijo...

Quanta fulla de coca porteu "mascada" ja? Viciosos! ;)

Apa! Salut!

sergicollnin dijo...

Óstia Pau!! quina sorpresa!! Espero que tot vaigi be per Sant Jaume... ens veiem aviat nen.

Sergi

Anónimo dijo...

De moment no ens queixarem, aquest dissabte vam anar de casori del Victor Mas i vam disfrutar molt, pro no tant com tu! Llastima que no tingui la teva adreça de correu electronic per poder-te passar un parell de fotos. De totes maneres ma fet molta gracia veure les teves de fotos, quina canya ha de ser la illa del sol, i vaja tot plegat. Aprofita el temps i passat-ho be. Cuidat i fins aviat!!!

Pau